werken tijdens vakantieperiode

4 antwoorden [Laatste bericht]
bermudatje
Offline

Beste, in het begin van de zomer werd er een vochtprobleem vastgesteld op de eerste verdieping door afvoer water badkamer. Deze badkamer werd in juli volledig vernieuwt. De ondergebuur hoort het soms nog druppelen en heeft via de verzekering verkregen dat er een lekzoekbedrijf zal langskomen om het lek te zoeken. Ikzelf ben de maand augustus op vakantie elders en geef de mogelijkheid dat er op donderdag iemand kan aanwezig zijn in mijn appartement op de 2de verdieping. Kan ik verplicht worden om mijn vakantie te onderbreken, naar huis te komen en aanwezig te zijn zodat het lekzoekbedrijf het lek kan zoeken? ik dacht dat de maanden julli en augustus geen werken mochten plaatsvinden tenzij uit dringende redenen en het soms horen druppelen is toch niet echt superdringend? Hartelijk bedankt.

nescio1
Offline
BW Art. 1382
Herlees uw basisakte.
 
U verleent toegang tot uw appartement, dit lijkt ons voldoende.
 
Het lekbedrijf kan zijn vaststellingen doen.
Zorg er voor dat u onmiddellijk inzage krijgt van het rapport zodat u er de, naar uw oordeel, gepaste gevolgen kan aan geven, in overleg met syndicus en onderbuur.
bermudatje
Offline
beste, dat is nu net het
beste, dat is nu net het probleem. Ik ben momenteel op vakantie en heb te kennen gegeven dat ik het kan oplossen dat er op donderdag iemand is om de firma haar werk te doen. Indien dit niet kan, moet ik mijn vakantie onderbreken en terug komen naar huis zodat deze mensen hun opzoeking kunnen doen. Ze horen driuppels op het gelijkvloers, terwijl ik op de 2* verdieping woon en eigenlijk al een aantal weken niet thuis ben, dus kan onmogelijk van mij!
nescio1
Offline
andere formulering
U honoreert dus een afspraak met de firma lekonderzoek om hen op een door hen vastgelegde dag en uur (of in onderling overleg vastgelegd) toegang te verlenen tot uw eigendom.
 
Wat kan er meer van u verwacht worden ?
Astrid Clabots
Offline
lekdetectie - toegang privatieve kavel


Geachte

Inderdaad, zo lang u mogelijk maakt dat men binnen kan, kan dit geen probleem zijn...

Astrid CLABOTS
CLABOTS Advocaten en Bemiddelaars