Ondertekenen notulen van AV door mede-eigenaars

9 antwoorden [Laatste bericht]
EDVS
Offline
Hallo, ik ben mede-eigenaar/syndicus van ons gebouw met 8 units (6 eig).
cfr wet 577-6 §10 moet ik op het einde van de AV de notulen laten ondertekenen door de dan nog aanwezige mede-eigenaren.
Hoewel dat duidelijk is vraag ik me toch af hoe dit in praktijk te brengen. Ik heb uiteraard wel een pc, maar geen draagbare printer. Zelf bereid ik het verslag al zo veel mogelijk voor maar er zijn altijd toevoegingen, wijzigingen. De notulen terplaatse volledig handmatig schrijven is ook niet uitvoerbaar. Hoe kan ik toch voldoen aan deze wet?
Graag advies/tips.
dank U
EDVS
Offline
Iemand een idee?
Iemand een idee?
SIEBE
Offline
NOTULEN
EDVS

U kunt de notulen/verslag ook daags nadien laten ondertekenen door de voorzitter van de AV. Meldt dit wel op de AV. En een kopie mailen aan de overige eigenaars; of indien zij allemaal in het gebouw wonen, persoonlijk laten ondertekenen.

Andere mogelijkheid : aan de eigenaars voorstellen om een draagbare printer aan te schaffen.
Indien u onbetaalde syndicus bent, kunt u die aanschaffen en als werkingskosten inbrengen.

Liefst altijd met toelating.
Rene0203
Offline
Verslag van de AV tekenen
Wij doen het op deze manier, ik bereid het verslag zoveel mogelijk reeds voor op de laptop, aanpassingen tijdens de vergadering zijn snel gemaakt.
We brengen ook een kleine printer mee en printen het verslag direct na de vergadering uit, iedereen kan dan tekenen en bezorg iedereen de dag nadien een copy van het getekend verslag. Dit kan toch niet moeilijk zijn.
Vriendelijke groeten,
René
SIEBE
Offline
#3
Zo moet het.
Maar TS heeft geen printer, daarom aanbeveling een draagbare printer aan te schaffen, is geen grote kost en kan door de VME gedragen worden.
EDVS
Offline
Te duur
 Beste,  een draagbare printer kost al gauw zo'n 300 euro. Dat is 5% van ons jaarbudget voor uitgaven. En dat voof een gebruik van 1x per jaar. Krijg ik nooit verkocht aan de leden van de VME
SIEBE
Offline
@5 te duur
Even rondkijken op Cool Blue, Krefel, Mediamarkt ...
HP printers en andere merken minder dan € 100.00
EDVS
Offline
Beste Siebe, heb gekeken op
Beste Siebe, heb gekeken op de sites van alle grote online verkopers. Ik vind geen A4 inkjetprinter, draagbaar, beneden de 200 euro. Mobiele fotoprinters genoeg maar daar heb ik niets aan. Als jij een concrete tip hebt..... dan graag
SIEBE
Offline
PRINTER
Kijk even op
https://www.123inkt.be     bv. HP officejet PRO8210 A4
                                             HP  OFFICEJET PRO 6230

OP DE WEBSITE AAN DE LINKERKANT KLIKKEN OP PRINTERS

MEDIAMARKT  HP ALL IN ONE PRINTER ENVY6032

KREFEL  EPSON WF-2865 DWF        EN ANDERE DRAAGBARE PRINTERS

Deze types en firma's zijn vrijblijvend en zonder mijn garantie op de kwaliteit van de toestellen. is enkel bedoeld om te helpen.

Persoonlijk gebruik ik HP printer : steeds tevreden.
EDVS
Offline
Beste Siebe, dat zijn
Beste Siebe, dat zijn allemaal gewone all-in one printers, geen mobiele draagbare printers, tenzij jij met een bak van 46 op 38 cm gaat rondzeulen !!!!