Digitale AV - notulen - goedkeuring volgens wet.

2 antwoorden [Laatste bericht]
WEVEGE
Offline
Bestaat er (reeds) een praktische "handleiding" om bv een digitale AV op wettelijke wijze af te ronden wat het ter vergadering goedkeuren/ondertekenen van de notulen betreft?
Thanks, wevege.
nescio1
Offline
KISS
 
Keep it simple.
 
Hoe de notulen van een digitale vergadering opgemaakt zullen worden hangt af van de vorm (software) van de digitale vergadering.
 
Eigenlijk blijven de principes ongewijzigd: na de vergadering (*) leest de syndicus de notulen voor en vraagt de deelnemers hun akkoord.
 
(*) Zoals soms ook in fysieke vergaderingen toegepast is de duidelijkheid er meestal bij gebaat dat de syndicus zijn geplande tekst over een agendapunt voor de notulen voorleest en dat pas dan wordt overgegaan tot het volgende agendapunt.
 
Een e-mail van de syndicus, onmiddellijk na de vergadering verzonden door de syndicus aan alle deelnemers, even onmiddellijk gevolgd door een e-mail akkoord over de tekst door de voorzitter van de vergadering, lijkt ons essentieel.
 
Quimmo
Offline
Tip

Als u een rechtsgeldige elektronische handtekening zou willen zetten, zijn er een aantal eenvoudige online tools waarmee je gratis een beperkt aantal documenten per maand kan ondertekenen.

Wij gebruiken SignRequest al eens daarvoor. Je moet dan je document uploaden en aanduiden waar de handtekening van iedereen moet komen, zij kunnen dit dan ook in hun browser ondertekenen.

Lees ook onze 15 min inleiding tot mede-eigendom
____________________________________________
De gratis website voor elke mede-eigendom